Nieuwsbrief maart 2012

Welkom
Middels deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen MeXtra.
Markant
Velen zullen het themanummer Zorg 2.0 van Markant al gezien hebben. Wij zijn erg trots op het feit dat er veel aandacht aan onze visie en MeXtra is besteedt in dit fraaie nummer.
Wilt u de online versie nog eens bekijken ga dan naar www.symax.nl/gehandicaptenzorg-2-0/
Migratie MeXtra voor Driestroom
De laatste maanden hebben we veel tijd gestoken in de migratie die dit voorjaar plaats gaat vinden van de oude MeXtra versie naar de online SAAS versie voor Stichting Driestroom. Verschillende modules zijn aangepast en uitgebreid. Verder is de conversie naar de nieuwe database ook voor 95% gereed.
Driestroom is MeXtra op dit moment uitgebreid aan het testen, ons programma wordt daar nog beter van.
Wilt u weten hoe MeXtra werkt en bent u benieuwd of het ook voor uw organisatie een zinvolle aanvulling is, vraag dan een gratis proefaccount aan. Daarvoor vult u online een aanvraagformulier in op http://www.symax.nl/mextra/proefaccount/
Module Evaluatie
We zijn erg blij met onze nieuwe module Evaluatie. Hiermee is de PDCA cyclus in MeXtra rond. Ook deze module is flexibel opgezet. U bepaalt zelf op welke onderdelen van het plan u wilt evalueren. De doelen die behaald zijn worden herkenbaar groen weergegeven.
Is een doel gehaald dan hoeft u er ook niet op te rapporteren en bij het kopieren van het plan worden de behaalde doelen niet mee gekopieerd. Op die manier houdt u en uw cliënten overzicht, want ook in deze module is het weer mogelijk om de cliënt zelf ook te laten evalueren.
Community Support
Community Support is 2012 goed begonnen en gaat alle nieuwe cliënten in MeXtra invoeren. Het past uitstekend binnen hun visie waar cliënten en hun netwerk participeren in hun eigen zorgproces.
Community Support heeft een handboek uitgebracht dat zeer de moeite waard is.
U kunt het gratis downloaden op http://ow.ly/9UPXp
Nieuwe Cloud server
We hebben deze maand een nieuwe server in gebruik genomen bij onze vertrouwde hosting partner Combell. Het betreft een Cloud server die bijzonder schaalbaar is.
Deze server staat in een datacenter dat voldoet aan de hoogste beveiligingseisen (ISO 27001).
Lees onze blogs
Op onze website schrijven we blogs over allerlei ontwikkelingen binnen de zorg en MeXtra. De blogs zijn te lezen op http://www.symax.nl/nieuws/

 

Nieuwsbrief maart 2012 

Symax BV
Tooropstraat 117a
6521 NK Nijmegen
06-29067462
024 – 82000282

http://www.symax.nl/

info@symax.nlDownload de brochure.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>